Pakkekalender til kvinder – 24 gode ideer til små gaver Slået op i: Jul – Emner: , , , , , ,

Få gode ideer til en pakkekalender til kvinder

Skal du lave en sjov og flot pakkekalender til kvinden i dit liv, kan det godt være svært at finde på indholdet til 24 forskellige gaver. Savner du inspiration til, hvad du skal forkæle hende med, får du her en liste med 24 gode forslag til pakkekalenderen.

Og kodeordet for denne pakkekalender er lige præcis forkælelse! Og dertil masser af sjove ting, I kan grine af sammen. I denne pakkekalender til hende er der ikke nogen opvaskebørster, støvsugerposer eller andre kedelige ting. Indholdet i pakkekalenderen her er nemlig valgt efter, hvad der kan få det største smil frem på hendes ansigt!

Hvad ønsker hun sig?

Smag og stil er selvfølgelig forskellig fra kvinde til kvinde, men her finder du inspiration til gaver, som de fleste kvinder vil synes om. Er du i tvivl om, hvad du skal give hende – så LYT! Er der noget, hun virkelig ønsker sig? Har hun givet udtryk for, at hun mangler lige præcis denne her ting? Der er ikke noget, som kan åbne en kvindes hjerte som at få opfyldt små og store ønsker – og også dem, der slet ikke er blevet sagt højt. Så lyt og skriv ned!

En julekalender til kæresten

Har du ikke lige tiden eller fantasien til at finde på 24 små gaver, så kan du også købe en færdig julekalender. Og hun vil helt sikkert elske dig for en af de romantiske julekalender til kæresten – eller måske endnu mere for den småuartige! Alle tre kalendere er fra Lou Noire og kan købes ved at klikke dig videre på billeder og links.

Læs mere her: En uartig julekalender, En julekalender til kæresten og Søde citater om kærlighed

Ideer til pakkekalender til kæresten

Vil du hellere selv finde på 24 gaver, så får du masser af inspiration lige her! Og husk at en gave ikke altid behøver at koste det store, for det er tanken bag, der tæller. Er du på udkig efter en billig julegave til din kæreste eller kone, kan du også bruge gave-forslagene her som inspiration til en sød, lille julegave.

Uanset hvad du vælger at lægge i årets pakkekalender, så skal pakkerne selvfølgelig pakkes fint ind. Det kan Lou Noire også hjælpe med – læs om alle de søde og sjove julekalendere, som du finder her: Smukke ideer til indpakning af pakkekalender

Kvinder må også gerne læse med!

Er du en kvinde, der læser dette her, så kan du helt tilfældigt komme til printe artiklen ud, sætte en cirkel om de ting, du ønsker dig til din egen pakkekalender – og lige så tilfældigt komme til at lægge artiklen på køkkenbordet… (Det var bare et lille tip. ♥)

Få inspiration til 24 kalendergaver her

Mangler du inspiration til en pakkekalender til hende den søde, får du her forslag til 24 gaver til en julekalender til kvinder, som nok skal få hende til at smile hele december igennem:

Lou Noire - Samtalekort til en fræk aften - Cover

Samtalekort til en fræk aften – 39,95 kr.

1. Et julehjerte af chokolade

Kærlighed er svær at pakke ind, men et hjerte af chokolade siger det samme. Husk også at lægge en kærlig hilsen ved.

2. Neglelak

Forkæl hende med en flot, julerød neglelak! Neglelak er en af de mere sikre gaver, uanset hvad hun så ellers kan lide, og den klassiske røde farve, går du aldrig fejl af. Så er der fest og julesjov i hele december!

3. Et nyt kaffekrus

Lykken er en god kop kaffe – og gerne i et flot kaffekrus! Og drikker hun ikke kaffe, så find en stor, smuk tekop.

4. Kageform

Du må endelig ikke drille hende, hvis hun kommer lidt i kageform i julemåneden – så holder hun jo op med at bage julekager! Køb hende i stedet en form til din yndlingskage. Det kan også være udstikkere til småkager, en springform til lagkagebunde eller måske en klejnespore.

5. Makeup-spejl

Kniber det lidt med synet, når hun skal plukke øjenbryn – men nægter hun stadigvæk at bruge briller? Giv hende et makeup-spejl med indbygget forstørrelsesglas. Og find gerne et, der kan sidde fast på badeværelsesspejlet med en sugekop. Så kan hun bruge begge hænder til at lægge makeup.

6. Den lækreste chai-te

Er hun i forvejen glad for te, så lad hende prøve en chai-latte. Den indiske mælkedrik med smag af sort te og nelliker, kardemomme, ingefær, honning og kanel er noget, der vækker glæde hos mange kvinder. Du finder færdig chai-latte i de store supermarkeder samt i vin-, te- og kaffe-butikker.

7. Morgenmad på sengen – serveret med kærlighed

Dagens gave i hendes pakkekalender kunne sagtens være en gang morgenmad på sengen. Lav hendes yndlingsmorgenmad og servér det med masser af kærlighed!

8. Et cocktailsæt

Pak en kasse med alt til hendes yndlingscocktail, inklusiv cocktailshaker, drinkspynt og sugerør. Er der ikke gået den store bartender tabt i dig, så inviter hende på en dejlig cocktail-date i byen.

9. Kærligheds-kuponer

Forær hende en af de søde kærligheds-kuponer på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – 29,95 kr.
Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

10. Læbepomade

Træt af at kysse hendes sprukne vinterlæber? Kom en diskret hentydning og giv hende en læbepomade i julens pakkekalender.

11. Glögg og æbleskiver

Overrask hende på en kedelig hverdag og lad hende træde ind ad døren til duften af varm glögg og nybagte (eller bare nyvarmede) æbleskiver. Få opskriften på æbleskiver her: Hurtige og nemme æbleskiver

12. En erotisk roman

Boghandlernes hylder er fyldt med uartige bøger, der er skrevet af kvinder og til kvinder. Hvis du gerne vil se hende med røde kinder, kan du få inspiration til frække bøger her: 6 erotiske bøger, som du bare må læse!

13. Smykkestativ

Er hun frustreret over, at hun aldrig kan finde sine ting, så giv hende et smykkestativ, der hjælper hende med at holde orden. Det kan godt være, at det ligner en rigtig kedelig gave, men hun vil elske dig for at hjælpe hende med at holde styr på halskæder, øreringe, solbriller og andre løsdele.

14. En dejlig massageolie til “ømme muskler”

Alle de julegaver, der skal bæres hjem, kan nok give en øm skulder. Skru op for varmen i soveværelset, forkæl hende med en gang massage og se, hvor langt fantasien rækker…

15. En klippe-klistre-aften

Elsker hun at lave sin egen julepynt? Giv hende det helt store julesæt med papir, stjernestrimler og timevis af julehygge. Vil du hellere se på maling tørre end at flette stjerner, så husk at der også skal være nogen, der varmer glögg og æbleskiver imens.

16. Romantiske dates i et helt år

I pakken med 52 dejlige dates for kærestepar er der forslag til dejlige dates i et helt år. I skiftes til at arrangere de romantiske overraskelser for hinanden. Klik på billederne for at læse mere.

17. Julegodter, I kan lave sammen

Hyg jer sammen med at stikke figurkager ud. Smæk en hurtig brunkagedej sammen (eller køb den færdig) og find de sjove udstikkerforme frem.

18. Et abonnement på yndlingsbladet

Giv hende en gave, der bliver ved med at give. På nettet kan du hurtigt tegne et abonnement på hendes favoritblad. Hun vil takke dig, hver eneste gang hun finder det i postkassen!

19. Alt til et fodbad

Efter en lang december måned, hvor hun har løbet stærkt for at nå at gøre alle glade, er det tid til at forkæle hende. Dagens gave i pakkekalenderen indeholder en gaveæske med alt, hvad hun skal bruge til et afslappende fodbad: fodbadesalt, fodfil og en lækker, fed creme.

20. En lille uskyldig sag, du også selv kan bruge…

Et par julerøde trusser – og måske med en nissehue i pakken – så er der lagt op til syndige julelege. Kombinér gerne med massageolien fra den 14. december.

21. Digitalt køkkentermometer

Samtalekort til kærestepar - forside

Samtalekort tilkærestepar – 39,95 kr.

Er hun glad for at lave julekonfekt, så giv hende et digitalt køkkentermometer, så hun kan få den helt rigtige temperatur på chokoladen. Og måske falder der også en lille chokolade af til dig… Man skal jo altid give gaver, man selv kan bruge!

22. Samtalekort til kærestepar

I de hyggelige juledage er der tid til at lære hinanden endnu bedre at kende. De søde Samtalekort til kærestepar stiller alle de spørgsmål om din kæreste, som du ikke vidste, at du gerne ville kende svaret på – 39,95 kr.

23. Makeupholder

En makeupholder hjælper hende med at holde styr på makeup og neglelak. Her er det nemt at få fat på det, hun skal bruge (- og du slipper for det syndige rod i badeværelsesskabet!).

24. En lille ting til juletræet

Den lille nye ting, der nu hænger på juletræet og venter på, at hun åbner pakken, kan sagtens være en julekugle eller en tromme – men det kan jo også være en lille ring af guld…

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!