Pakkekalender til kvinder – 24 gode ideer til små gaver Kategori: Jul – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Få gode ideer til en pakkekalender til kvinder

Skal du lave en sjov og flot pakkekalender til kvinden i dit liv, kan det godt være svært at finde på indholdet til 24 forskellige gaver. Savner du inspiration til, hvad du skal forkæle hende med, får du her en liste med 24 gode forslag til pakkekalenderen.

Og kodeordet for denne pakkekalender er lige præcis forkælelse! Og dertil masser af sjove ting, I kan grine af sammen. I denne pakkekalender til hende er der ikke nogen opvaskebørster, støvsugerposer eller andre kedelige ting. Indholdet i pakkekalenderen her er nemlig valgt efter, hvad der kan få det største smil frem på hendes ansigt!

Smag og stil er selvfølgelig forskellig fra kvinde til kvinde, men her finder du inspiration til gaver, som de fleste kvinder vil synes om. Er du i tvivl om, hvad du skal give hende – så LYT! Er der noget, hun virkelig ønsker sig? Har hun givet udtryk for, at hun mangler lige præcis denne her ting? Der er ikke noget, som kan åbne en kvindes hjerte som at få opfyldt små og store ønsker – og også dem, der slet ikke er blevet sagt højt. Så lyt og skriv ned!

LÆS OGSÅ: Årets julekalender til par fra Sinful

Gaver til under 150 kr.

En gave behøver ikke altid at koste det store, for det er tanken bag, der tæller. Alle de søde og romantiske gaver her i den betænksomme pakkekalender til hende koster derfor under 150 kr. Er du på udkig efter en billig julegave til din kæreste eller kone, kan du også bruge gave-forslagene her som inspiration til en sød, lille julegave.

Uanset hvad du vælger at lægge i årets pakkekalender, så skal pakkerne selvfølgelig pakkes fint ind og hænges på en kalender. Giver tanken om at skulle købe 24 pakker dig sved på panden, er der dog også mange flotte låge-julekalendere at vælge imellem, som allerede er færdige. Se dem her: Årets julekalendere til kvinder 2019

Kvinder må også gerne læse med!

Er du en kvinde, der læse dette her, så kan du helt tilfældigt komme til printe artiklen ud, sætte en cirkel om de ting, du ønsker dig til din egen pakkekalender – og lige så tilfældigt komme til at lægge artiklen på køkkenbordet… (Det var bare et lille tip. ♥)

Få inspiration til 24 kalendergaver her

Mangler du inspiration til en pakkekalender til hende den søde, får du her forslag til 24 gaver til en julekalender til kvinder, som nok skal få hende til at smile hele december igennem:

1. essie neglelak

Forkæl hende med den flotte, julerøde neglelak fra essie. essie er et populært mærke hos mange kvinder, og neglelak er en af de mere sikre gaver, uanset hvad hun så ellers kan lide. essie laver neglelak i mange forskellige farver, men den røde lak med navnet ‘Forever Yummy’ inviterer til fest og julesjov i hele december.

Køb den her: essie Neglelak – 656 Forever Yummy

pakkekalender

essie Neglelak – 656 Forever Yummy – 89,95 kr.

2. Et julehjerte af chokolade

Kærlighed er svær at pakke ind, men et hjerte af chokolade siger det samme. Den søde chokoladeplade fra Konnerup er lavet af lækker mælkechokolade med rosenolie. På bagsiden af æsken er der et felt, hvor du kan skrive en kærlig hilsen.

Køb den her: Chokolade med julehjerte fra Konnerup

pakkekalender

Chokolade med julehjerte fra Konnerup – 35,00 kr.

3. Krus med sweater

Lykken er en god kop kaffe – og gerne i et flot kaffekrus! Kaffekruset har her fået en sød julesweater på, der holder godt på varmen.

Køb det her: Julekrus fra Temashop

jule krus kop

Julekrus fra Temashop – 99,00 kr.

4. Kagetid – Byg din egen julekage

Når det er jul, skal der selvfølgelig også bages julekager! Liv Martine, der vandt Den Store Bagedyst i 2015, har sammen med illustrator Simone Thorup Eriksen lavet denne fine bog om julebagning. I bogen finder du alle julens bageopskrifter med både gamle og nye juleklassikere. Der er både luftige mousser, brændte mandler, konfekt, kandiserede æbler og julesmåkager, og opskrifterne på julekagen kan kombineres i det uendelige.

Køb den her: Kagetid – Byg din egen julekage

pakkekalender

Kagetid – Byg din egen julekage – 149,95 kr.

5. Spejl med sugekop

Kniber det lidt med synet, når hun skal plukke øjenbryn – men nægter hun stadigvæk at bruge briller? Det smarte sugekop-spejl med syv gange forstørrelse kan sættes fast på det store spejl, så hun kan bruge begge hænder til at lægge makeup.

Køb den her: M. Cosmetics Basic Makeup Mirror med Sugekop

pakkekalender

Basic Makeup Mirror med Sugekop – 55,95 kr.

6. Den lækreste chai-te

Er hun i forvejen glad for te, så lad hende prøve en chai-latte. Den indiske mælkedrik med smag af sort te og nelliker, kardemomme, ingefær, honning og kanel er noget, der vækker glæde hos mange kvinder. Er hun allerede glad for chai-latte, så giv hende en af de nye spændende smage her: 5 chai-latte, du måske ikke kender (endnu)

Køb den her: Tiger Spice Chai fra David Rio

chai-latte

Tiger Spice Chai fra David Rio – 119,00 kr.

7. Morgenmad på sengen – serveret med kærlighed

Dagens gave i hendes pakkekalender kunne sagtens være en gang morgenmad på sengen. Steg et spejlæg til hende i den hjerteformede pande og servér det med masser af kærlighed! Den hjerteformede stegepande har teflonbelægning og er nem at rengøre. Stegepanden kan også lave små, hjerteformede pandekager.

Køb den her: Hjerteformet stegepande

pakkekalender

Hjerteformet stegepande – 39,00 kr.

8. En dejlig massageolie til “ømme muskler”

Alle de julegaver, der skal bæres hjem, kan nok give en øm skulder. Skru op for varmen i soveværelset, forkæl hende med en gang massage og se, hvor langt fantasien rækker…

Køb den her: Joan Ørting Luksus Massage Olie

Joan Ørting Luksus Massage Olie – 129,00 kr. for 200 ml

9. Mindfulness Malebog – Geometric Meditations

Der er ikke noget så afstressende som en malebog – og det er også for voksne! Geometric Meditations er en malebog med geometriske mønstre og motiver, klar til at blive farvelagt.

Køb den her: Mindfulness Malebog – Geometric Meditations

pakkekalender

Mindfulness Malebog “Geometric Meditations” – 72,00 kr.

10. EOS Visibly Soft Blackberry Nectar Læbepomade

Træt af at kysse hendes sprukne vinterlæber? Kom en diskret hentydning og giv hende en løbepomade i julens pakkekalender. Læbepomaden fra EOS kommer i mange farver og dufte, og du kan selv bestemme din yndlingssmag her.

Køb den her: EOS Visibly Soft Blackberry Nectar Læbepomade

pakkekalender

EOS Visibly Soft Blackberry Nectar Læbepomade – 59,95 kr.

11. Ting jeg gjorde – kalender 2020

Giv hende en gave, der får hende til at fnise – og grine højt! Maren Uthaugs striber, Ting jeg gjorde, udkommer igen i år som bordkalender. Den populære forfatter og blogtegner stiller med sine humoristiske striber, med den enkle og udtryksfulde streg, skarpt på både stort og småt i det moderne liv.

Køb den her: Ting jeg gjorde – kalender 2020

pakkekalender

Ting jeg gjorde – kalender 2020 – 149,95 kr.

12. Et skrabe-verdenskort

Hvor mange lande har hun egentlig været i? Det spørgsmål kan nok få de fleste til at begynde at tælle på fingrene. Med et skrabe-verdenskort giver du hende nu mulighed for at få et overblik over de mange rejser – og drømme om nye steder, I skal besøge sammen.

Køb det her: Skrabe-verdenskort

Skrabe verdenskort

Scratch map – hvilke lande har du været i? – 119,95 kr.

13. Accessories-holder med bøjle fra Aldo

Er hun frustreret over, at hun aldrig kan finde sine ting, så giv hende en gave, der hjælper hende med at holde orden. Det kan godt være, at det ligner en rigtig kedelig gave, men hun vil elske dig for at hjælpe hende med at holde styr på bælter, øreringe, solbriller og andre løsdele.

Køb den her: Accessories-holder med bøjle fra Aldo

pakkekalender

Aldo Hængende accessories holder med bøjle – 130,00 kr.

14. Lucky Love Dices

De stilfulde kærligheds-terninger fra Bonbons lægger op til hede stunder i soveværelset. Kast terningerne og lad tilfældet bestemme, hvordan natten skal forløbe. Et udfordrende, erotisk spil, hvor alle er vindere!

Køb dem her: Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil

pakkekalender

Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil – 69,00 kr.

15. Flette- og foldesæt i guld og rød

Elsker hun at lave sin egen julepynt? Giv hende det store julesæt med designpapir fra Vivi Gade, hvor hun får papir nok til timevis af julehygge. Med i sættet kommer også en vejledning til både flettet og foldet julepynt.

Køb det her: Flette- og foldesæt i guld og rød

pakkekalender

Flette- og foldesæt i guld og rød – 59,95

16. Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

Giv hende en gave, hvor der er garanti for at komme til at holde hinanden i hånden! Den uhyggelige spøgelsesvandring tager jer igennem Københavns gader, ledsaget af skræmmende spøgelseshistorier. Elsker hun et godt gys, så inviter hende på en spøgelsestur, der blandt andet kommer forbi ånderne i Det Grønlandske Hus og besøg byens ældste kirkegård.

Bor I ikke i København, kan du få inspiration til at arrangere en miniferie i hovedstaden her.

Køb turen her: Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

pakkekalender

Spøgelsesvandring i København med Ghosttour – 100,00 kr.

17. Julegodter, I kan lave sammen

Med de julede brunkageforme kan I hygge jer med at bygge kager sammen til figurer, der kan stå af sig selv! Sættet indeholder otte forme, som giver fire forskellige figurer: juletræ, snemand, slæde og rensdyr. Du finder en god opskrift på brunkagedej her: www.valdemarsro.dk/brunkager

Køb dem her: 3D Brunkageforme

brunkager

3D Brunkageforme – 89,00 kr.

18. Vild med hæklede bogmærker

Læsehest OG kreativ bogorm? Giv hende en gave, der er skør og dum – og meget, meget sjov! I bogen Vild med hæklede bogmærker er der udførlige trin for trin-opskrifter til de skægge hæklede bogmærker. Bogmærkerne kommer i par, og mon ikke du kan lokke hende til at lave et, der forestiller jer to?

Køb den her: Vild med hæklede bogmærker

pakkekalender

Vild med hæklede bogmærker – 249,95 kr.

19. My Moments Foot Care gaveæske

Efter en lang december måned, hvor hun har løbet stærkt for at nå at gøre alle glade, er det tid til at forkæle hende. Dagens gave i pakkekalenderen indeholder en gaveæske med alt, hvad hun skal bruge til et afslappende fodbad.

Køb den her: My Moments Foot Care gaveæske

pakkekalender

My Moments Foot Care gaveæske – 149,95 kr.

20. En lille uskyldig sag, du også selv kan bruge…

Den fine kildefjer fra Bijoux Indiscrets er lavet af de blødeste maraboufjer, ideelle til at pirre og forføre med. Fjerbuketten har et fint lille håndtag, som gør det nemt at styre de blide strøg. Kombinér gerne med massageolien fra den 8. december.

Køb den her: Bijoux Indiscrets Pom Pom Kilde Fjer

pakkekalender

Bijoux Indiscrets Pom Pom Kilde Fjer – 79,00 kr.

21. Digitalt køkkentermometer fra Scrapcooking i pink

Er hun glad for at lave julekonfekt, så giv hende et digitalt køkkentermometer, så hun kan få den helt rigtige temperatur på chokoladen. Og måske falder der også en lille chokolade af til dig… Man skal jo altid give gaver, man selv kan bruge!

Køb det her: Digitalt køkkentermometer fra Scrapcooking i pink

pakkekalender

Digitalt køkkentermometer fra Scrapcooking i pink – 139,00 kr.

22. Trivial Pursuit Friends Edition

Hvem ved mest om Phoebe, Ross, Rachel, Joey, Monica og Chandler? En sjov ide til hendes pakkekalender er et spil, I kan spille sammen i de mørke vinteraftener. Hvem af jer kan svare på, hvorfor Ross egentlig klæder sig ud som en Holiday Armadillo? Og hvad er Phoebe ansvarlig for til Rachels surpriseparty? Det sjove spil indeholder 600 spørgsmål om de 10 sæsoner af den populære serie Friends. Trivil Pursuit-spillet fås også med spørgsmål om Harry Potter og The Big Bang Theory

Køb detn her: Trivial Pursuit Friends Edition

pakkekalender

Trivial Pursuit Friends Edition – 109,00 kr.

23. Makeupholder i klar akryl

Den fine makeupholder i klar akryl er allerede klar til at hjælpe hende med at holde styr på makeup og neglelak. Her er det nemt at få fat på det, hun skal bruge (- og du slipper for det syndige rod i badeværelsesskabet!).

Køb den her: Makeupholder i klar akryl

pakkekalender

Makeupholder i klar akryl – 199,00 kr.

24. Juleophæng – Julemand på ferie

Den søde julemand, der er helt klar til ferien, vil helst sikkert pynte på juletræet. Og hvis hun spørger, hvorfor hun skal have mere julepynt, så trækker du – som den søde kæreste du er – lige de to billetter op, som du allerede har købt til jeres solferie i januar.

Køb det her: Juleophæng – Julemand på ferie

pakkekalender

Juleophæng – Julemand på ferie – 140,00 kr.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Læs alle de andre artikler om jul...

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29,95 kr.

« Sådan dækker du et festligt bord til julefrokosten
Kom i julehumør med en festlig julesweater! »