Sådan laver du et spøgelseshus til Halloween Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , ,

Lav selv (u)hyggelig pynt til Halloween!

Til en rigtig Halloweenfest skal der selvfølgelig være sjov og skræmmende pynt! Det lille spøgelseshus kan til stor glæde for gæsterne fyldes med slik eller snacks. Stil det på bordet som festlig bordpynt til en Halloweenfest eller hæng de små huse oppe under loftet.

Du kan også printe flere huse og lave en sjov skattejagt. Læg bogstaver til et kodeord i hvert hus og gem dem rundt omkring. Hvem finder først alle husene og gætter kodeordet?

Det lille Halloween-hus er nemt at lave, og her får du en vejledning, der hjælper dig igennem de forskellige trin i processen. Du finder en skabelon til huset i den store festpakke Byg din egen Halloweenfest – for børn. Pakken koster 69,95 kr., og du får også mange andre sjove ting med i den store pakke med Halloweenpynt, bl.a. en guirlande med spøgelser, flagermus og græskar, en kiste til slik, bordkort og en invitation til Halloweenfest.

Vil du bare gerne pynte op til Halloween med de små spøgelseshuse, får du husene i tre forskellige farver her: 3 (u)hyggelige spøgelseshuse til Halloween. Klik på billederne for at læse mere.

Hvad skal du bruge til at lave et spøgelseshus?

For at printe en skabelon til det lille hus, skal du bruge en printer med en farvepatron samt printerpapir. Ja, du skal selvfølgelig også bruge selve skabelonen!

Når du har printet en skabelon, er du klar til at samle huset. Til det skal du bruge:

  • En god, lille saks
  • En limstift
  • Evt. en lineal til at lave folder

Så er vi klar til at samle det uhyggelige spøgelseshus!

Sådan samler du huset

Start med at klippe huset ud. I de trekantede, sorte gavle skal du klippe hele vejen ned til den orange væg. Den hvide bund skal IKKE klippes af!

Sådan laver du et spøgelseshus til Halloween - Lou Noire - Skabelon
 

Nu er du klar til at begynde at folde huset. Start med at folde de hvide flapper op omkring bunden. Fold derpå væggene i huset og til sidst taget. Taget skal foldes ind mod midten af huset, imens de øverste sorte flapper skal foldes udad.

Sådan laver du et spøgelseshus til Halloween - Lou Noire - Krea DIY
Lim huset sammen. Igen starter du fra bunden. Lim og fold væggene op omkring bunden og slut med den hvide flap på den sidste orange væg. Lad huset tørre, inden du laver et hul i den hvide cirkel.

Sådan laver du et spøgelseshus til Halloween - Lou Noire - Hus til snacks
Luk huset med en sløjfe. Skal husene hænges op, kan du, for at få en bedre stabilitet, lime taget fast på gavlen.

Sjove lege til Halloweenfest

Hos Lou Noire får du også masser af ideer til sjove spil til en Halloweenfest. Alle kan være med til en gang Halloween-bingo eller en gang gæt & grimasser. I pakken med de 10 sjove spil og lege til Halloweenfest er der masser af sjove spil og lege til den (u)hyggelige Hallowenfest, med gyserhistorierterninger, føleleg og en morsom skattejagt. Læs mere om de enkelte spil ved at klikke på billederne.

Alle spil til Halloweenfesten kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege. Se alle de andre Halloweenspil – klik her!

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!