Samtalekort – får gang i de gode snakke! Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , ,

Samtalekort sætter gang i snakken

Samtalekort stiller alle de spørgsmål, du ikke vidste, du havde. Her kan du få svar på alt det, du aldrig har turdet at spørge om. De sjove samtalekort sætter gang i festen og skaber en hyggelig stemning, hvor I lærer hinanden endnu bedre at kende!

Samtalekortene fra Lou Noire findes både til festen med veninderne, til en kærlig og intim aften hjemme i parforholdet, til konfirmanden, nytårsaften og til polterabend. Og det er en festleg, hvor der ikke er langt fra ide til udførelse. Alle samtalekortene kommer nemlig i en PDF-fil, som hurtigt kan downloades og printes.

7 sjove sæt samtalekort

Læs om alle de festlige samtalekort her!

Samtalekort til nytårsaften - cover

Samtalekort til nytårsaften – 39,95 kr.

Sig pænt farvel til året der gik

Glæd jer til en nytårsaften fyldt med sjove, hjertevarme og personlige historier om det gamle år og dét, der venter. Lad æsken med spørgsmål gå rundt og træk et kort hver. Det bliver helt sikkert en nytårsaften med masser af eftertanke, refleksion og gode minder!

Spørgsmålene på de 100 samtalekort giver en morsom og hyggelig stemning til nytårsfesten og kan spilles af alle. Kortene er også en dejlig gave til værtinden på årets sidste dag. Læs mere her: Samtalekort til nytårsaften

Underholdning til konfirmation

Ved du alt om konfirmanden? De sjove samtalekort er et personligt og kærligt indslag til en konfirmation. Med de sjove, tankevækkende og nogle gange lettere onkel-pinlige spørgsmål kan gæsterne lære konfirmanden endnu bedre at kende. På skift trækker gæsterne et af de 100 spørgsmål og giver sit bud på svaret. Det er selvfølgelig konfirmanden selv, der afgør, om svaret er korrekt.

Fås i pink, blå og grøn. Læs mere om samtalekortene ved at klikke på billederne.

Samtalekort til fødselsdag - cover

Samtalekort til fødselsdag – 39,95 kr.

Et sjovt indslag til fødselsdag

De sjove samtalekort er festlig underholdning til en fødselsdag og passer både til fødselsdagsbarnet og den store, runde dag. Med de sjove, tankevækkende og nogle gange direkte pinlige spørgsmål kan gæsterne til fødselsdagsfesten lære fødselaren endnu bedre at kende.

Er det dig, der skal holde fødselsdag, og mangler du en sjov festleg? Så print samtalekortene ud og læg et spørgsmål under gæsternes tallerkener. Samtalekortene er en sjov icebreaker, der hurtigt skal få gang i samtalen – og alle de sjove historier om fødselaren!

Læs mere her: Samtalekort til fødselsdag

Lær dine veninder endnu bedre at kende!

Gør jeres venindeaften til et dejligt minde med de sjove samtalekort! Kan du huske venindebogen fra barndommen, hvor du skulle svare på en masse spørgsmål om dig selv? Nu er venindebogen blevet til et underholdende spil, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Find de sjove samtalekort her: Samtalekort til venindeaften

Cover - Samtalekort til polterabend

Samtalekort til polterabend – 39,95 kr.

En festlig leg til polterabend

Glæd jer til en polterabend med sjove og personlige historier om bruden, bridezillaer og polterabender, der gik helt galt. Alle, undtagen bruden, trækker et spørgsmål og giver på skift et bud på svaret. Bruden må selvfølgelig gerne svare med! Der er også blanke kort i pakken, hvis I finder på flere gode spørgsmål om bruden.

De 60 spørgsmål om bruden, polterabend og bryllup er fyldt med masser af kærlighed og små, uskyldige drillerier. For hvad er egentlig det pinligste, den kommende brud nogensinde har gjort? Der er også lagt op til at gætte på, hvordan brudekjolen ser ud og fortælle masser af sjove historier. Download, print og spil med det samme! Læs mere her: Samtalekort til polterabend

Samtalekort til kærestepar - forside

Samtalekort til kærestepar – 39,95 kr.

Masser af romantik til kæresterne

Ved du alt om din kæreste? Uanset om I lige har mødt hinanden eller været kærester i en evighed, er der stadigvæk ting, I ikke ved om hinanden. Med de romantiske samtalekort kan I lære hinanden endnu bedre at kende.

På skift trækker I et af de 100 kærlige og personlige spørgsmål. Læs spørgsmålet højt, lad den anden svare og glæd jer til en aften, hvor I lærer en masse nyt om hinanden!

Læs mere her: Samtalekort til kærestepar

Opskriften på en hed nat

Lou Noire - Samtalekort til en fræk aften - Cover

Samtalekort til en fræk aften – 39,95 kr.

Der er lagt i kakkelovnen til en fræk aften! Tænd stearinlysene, fyld champagneglassene med gyldne bobler og sæt playlisten med de romantiske kærlighedssange på! Nu er det tid til at få stillet din partner alle de spørgsmål, som du aldrig har turdet at sige højt.

Det bliver en aften fyldt med masser af kærlighed, romantik og små uartigheder, imens I lærer hinanden endnu bedre at kende.

Spørgsmålene på de 100 samtalekort giver en intim og romantisk stemning og kan spilles af alle, uanset seksuel orientering. Kortene er en dejlig gave til årsdag, fødselsdag, Valentinsdag – eller bare på en dag, hvor I har lyst til at komme endnu tættere på hinanden…

Læs mere her: Samtalekort til en fræk aften

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte samtalekort i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt samtalekortene i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en forrygende aften med masser af gode snakke.

Sjove spil og lege til fest - Banner - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!