Sjove drinks til Halloweenfest for børn Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , ,

Byg din egen Halloweenfest - kirkegård - Lou Noire - Cover

Byg din egen Halloweenfest – 69,95 kr.

(U)hyggelige drinks og cocktails

Til en Halloweenfest for børn skal der selvfølgelig også være drinks og alkoholfri cocktails – gerne med uhyggelige og ulækre navne! Her får du masser af inspiration til, hvad du kan servere af drikkevarer til en Halloweenfest for børn. Mangler du også ideer til, hvad du kan servere af mad til Halloween, så kig her: Uhyggelig mad til Halloween – 31 nemme og sjove ideer.

Alle de festlige opskrifter på de sjove børnecocktails til Halloween er lige til at gå til, og du skal kun bruge ingredienser og udstyr, som er lette at få fat i, uanset hvor i landet du bor.

Ulækre navne

Laver du en bowle eller en buffet med drinks, der allerede er hældt op, så husk også at sætte navneskilte på og giv drikkevarerne ulækre navne, f.eks. Monsterslim, Trylledrik eller Heksebryg. I de to festpakker fra Lou Noire finder du også buffetkort, som du selv kan udfylde. Se mere her: Festpakker til Halloween.

8 sjove opskrifter på Halloween-cocktails

1. Igler i blod-milkshake

225 g. frosne bær blendes med en banan og 3 dl. mælk, indtil det er pureret. Hældes i to store eller fire små glas. Tilsæt sorte engelske vingummier eller lakridser som igler samt et sugerør.

2. Trylledrik

Der kan være alt i en trylledrik, men i virkeligheden er det bare rød, gul eller grøn saftevand, der er hældt op i en saftdispenser. Her kan børnene selv tappe så meget saft, de har lyst til.

Fyld også krukken med udskårne æbler, som du har skåret øjne, næse og mund i, ligesom du ville gøre med et græskar. Som på billedet øverst kan du også lave en rød kant på glasset med hhv. grenadine og sukker. Hæld rød grenadine i en underkop, dyp kanten af glasset deri og derpå i sukkeret.

3. Vampyr-cocktail

Til vampyrens festlige drink skal du bruge: rød sodavand, vaniljeis, flødeskum, dessertsovs med jordbær, vampyrtænder i plastic til pynt samt et sugerør. Sådan gør du: Kom is i et stort, klart glas. Hæld rød sodavand over – det skummer lidt. Sæt en spiral af flødeskum øverst og pynt med jordbærsauce, gerne så det løber ned ad glasset. Sæt vampyrtænderne og sugerør i.

4. Heksebryg

Et stort hit er også altid en bowle, som børnene selv kan skænke fra. Og når det er en gang Heksebryg, skal indholdet selvfølgelig være grønt og fyldt med mærkelig ting!

Til en gang Heksebryg skal du bruge:

 • 1,5 liter Sprite eller 7-Up
 • 2-3 dl Blå Curacao
 • 1 liter appelsinjuice
 • 1 liter ananasjuice
 • 1 dåse ananas i tern
 • 1 dåse mandariner
 • 1 dåse ferskner i tern

Bland det hele i en stor bowle. Tilsæt Blå Curacao, indtil bowlen har den helt rigtige grønne farve. I stedet for isterninger kan du fryse vand i en gummihandske. Det ser ret sjovt ud med en helt hvid hånd i bowlen! Tilsæt også gerne slangevingummier, der ligger og hviler sig på kanten.

5. Zombie-sygeplejerskens godnatdrink

Fyld et glas med is og hæld derpå appelsinjuice i. I en engangssprøjte (uden nål – kan købes på apoteket) hælder du rød grenadine-sirup. Sprøjt en lille smule ned i bunden af glasset. Server drinken med sprøjten hvilende på kanten af glasset – så kan børnene selv komme resten af grenadinen i. Pynt også gerne med en vingummiorm.

6. Draculas Blod

Mange af opskrifterne her indeholder frugtfarve eller grenadine. Vil du have et sundt alternativ til Halloween-drinks, så giver rødbede den helt rigtige røde farve til en smoothie. Den lidt jordagtige smag fra rødbede kan nemt skjules med ekstra bær – og ellers undlad rødbede og tilsæt lidt ekstra rød frugt.

Til en smoothie med Draculas Blod skal du bruge:

 • 1 lille rødbede eller 1/2 af en medium størrelse rødbede
 • 1/2 æble
 • 1/2 appelsin
 • 1 håndfuld frosne hindbær
 • 1 dl appelsinjuice

Blendes i to minutter og kommes i et cocktailglas. Pynt med granatæblekerner.

7. Monsterslim

Ej, det er det slet ikke! Faktisk er det bare hvid kakao, tilsat grøn frugtfarve. Sådan gør du: I et højt, klart glas udrører du 2 spsk. hvid kakaopulver med 1½ dl. kogende vand. Tilsæt 5-10 dråber grøn frugtfarve. Tilsæt derpå 2 dl. varm mælk og en håndfuld hvide mini-marshmallows. Pynt med flødeskum, evt. pisket med grøn frugtfarve, og gerne flere skumfiduser.

8. Spøgelsesmælk

Til de helt små børn er det fint bare med et glas mælk eller vand. Men derfor skal de ikke snydes for en festlig Halloweendrink! På et højt glas tegner du – som på billedet – spøgelsets øjne, næse og mund. Hæld mælk eller havremælk i glasset og sæt et sugerør i.

Lav selv pynt til drinks

Hvis det ikke er nok med vingummier og sorte orme-lakridser, så kan du også selv lave pynt til drinks. Gelé og budding er i sig selv noget, der kan få mange maver til lige at vende sig en ekstra gang. Endnu værre bliver det, hvis der er ting inde i geléen! Du kan f.eks putte små Jelly Beans i, så det ligner øgleæg.

Selve geléen er let at lave. Start med at lægge 3 blade husblas i vand i ca. 10 minutter. Varm 2 dl frugtsaft, evt. hindbærsaft, op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Klem husblassen fri for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst. Fordel væsken i små glas og kom slik i. Sæt frugtgeléen på køl indtil den er stivnet.

Sjove lege og pynt til Halloweenfest

Hos Lou Noire får du også masser af ideer til sjove spil og pynt til en Halloweenfest. Alle kan være med til en gang Halloween-gæt & grimasser. I pakken med de 8 sjove spil og lege til Halloween er der masser af sjove spil og lege til den uhyggelige Hallowenfest, med gyserhistorier, skattejagt og morsomme festlege. Du kan også bygge din egen Halloweenfest med alt det sjove pynt i festpakken.

Alle spil og dekorationer til Halloweenfesten kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege! Se alle de sjove Halloween-spil – klik her!

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween