Sjove spil og lege til julefrokost Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , , , ,

Underholdning til julefrokost

Mangler du ideer til sjove lege til en julefrokost? Her får du masser af inspiration til forrygende, festlig underholdning, både til julefrokost med venner og veninder. Eller brug spillene som ryste sammen-aktiviteter til en julefrokost på arbejdet, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt – endnu. Det bliver helt sikkert en skæg julefrokost!

Hvordan gør du?

Du behøver ikke at have planlagt underholdning til julefrokosten på forhånd. Alle spil kommer nemlig i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege!

Se alle de mange sjove spil til jul – klik her!

Sjove spil og lege til julefrokost

Gæt og grin til jul med penis!

Er I klar til et skægt spil til julefrokost eller julens andre fester? Alle kan være med på en gang Gæt & Grimasser, som nok skal sætte gang i lattermusklerne! Hvilket hold kan gætte flest ord?

Gæsterne deles i hold, der skiftes til at gætte alle de julede ord om julefrokost og juletraditioner. Er det dig, der skal mime en “Kopimaskine” eller slipper du afsted med det lidt mere uskyldige “Bjældeklang”?

Læs mere om spillet her: Gæt og grin til jul med penis!

Samtalekort til jul

Glæd jer til masser af julehygge med sjove og overraskende svar på de fine samtalekort. Lad æsken med kort gå rundt om bordet, træk et kort og svar på samtalekortets spørgsmål.

Samtalekortene er perfekte til en hyggelige julefrokost med kollegerne, hvor det måske ikke lige handler om at blive foreviget i kopimaskinen og se, hvem der kan drikke mest snaps. I stedet er samtalekortene udformet, så alle kan være med. 

Der er nemlig både spørgsmål om julens mange festlige traditioner – og underholdende og personlige spørgsmål, som du skal glæde dig til at høre svaret på!

Læs mere om quizzen her: Samtalekort til jul – 29,95 kr.

7 sjove spil til en festlig julefrokost

Glæd jer til en julefrokost fyldt med sjove spil og festlige lege. Alle kan være med til at quizze, gætte og grine i de sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne!

Kortene er designet i filtypen PDF og er til at downloade og printe ud. Klip spillene ud og læg dem som pynt på julefrokostbordet eller under hver tallerken. Så er I klar til en forrygende, festlig julefrokost med masser af gode grin. Tilsæt gerne masser af nisseøl for ekstra morskab!

Læs mere om spillene her: 7 sjove spil til julefrokost

Den Store Julequiz

Er der både voksne og børn med til julefrokosten, kan alle hygge sig med Den Store Julequiz – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Glade jul, dejlige jul”, “Julemandens Værksted”,”Drillenissen flytter ind”,”Til julebal i nisseland”, “Juleguf og søde sager” og “Den store indkøbsliste”.

Læs mere om julequizzen her: Den Store Julequiz – for hele familien

Banner - Spil og lege til jul - Noire

Læs alle de andre artikler om jul...