Lækre sommerdrinks til terrassen Slået op i: Drinks – Emner: , , , , ,

5 dejlige sommerdrinks og cocktails

Den Store Venindeaften-pakke - Lou Noire

Den Store Venindeaften-pakke – klik her!

Invitér vennerne over til en gang skønne sommerdrinks på terrassen! Så snart solen kommer frem, er der ikke noget hyggeligere end at mødes til en gang lækre cocktails.

Og der er jo altid en anledning til fest! Uanset om du bare skal have vennerne over til en grillaften, eller veninderne kommer forbi til en af de der lange lyse sommeraftner, hvor man bare ikke kan holde op med at grine igen – så er det godt med nogle hurtige og nemme opskrifter på lækre sommerdrinks.

Så mangler du inspiration til, hvad du skal servere, får du her 5 opskrifter på lækre sommercocktails. Flere af dem kan laves i store baljer, eller måske bare en kande. Gang opskriften op og tilsæt rigelig med is!

Se også: Den Store Venindeaften-pakke

5 skønne sommerdrinks til terrassen

Sangria

Sangria

Sangria er en klassiker, når solen skinner! Er du lige kommet hjem fra ferie i Spanien, og savner du verdens bedste feriedrink, så får du en god opskrift på Sangria lige her. Der er mange opskrifter på Sangria, og det er svært at ramme lige dén smag, som du kan huske, men denne opskrift er virkelig skøn!

Sangria serveres normalt i en stor glaskande, så synet af de flotte frugter kan nydes, mens I tømmer kanden. Denne opskrift passer til ca. fire tørstige veninder!

Find den klassiske opskrift på Sangria her: Sangria

Frosé

FroseDu kender rosévin, og du kender slush ice. På en varm sommerdag er den forfriskende kombination af rosévin og iskrystaller helt perfekt. Frosé har været det helt store i Danmark de sidste par år – men du kan sagtens lave den selv!

Frosé er den perfekte lyserøde tøsedrink, og du kan for eksempel servere den for veninderne på terrassen eller i haven som en anderledes velkomstdrink. Få den nemme opskrift her: Frosé

Iste med alkohol

Iste med alkohol - Lou Noire sommerdrinks

Iste med alkohol er en dejlig sommerdrink på terrassen eller til havefesten. Men pas på, den er lumsk! Iste med alkohol smager præcis som saftevand, og serverer du i en stor krukke eller drinks-dispenser, er det nemt lige at få sig et glas mere.

Iste serveret i de flotte drinkskrukker som på billedet er også et flot indslag til havefesten, gerne i flere forskellige smage. Men først skal der laves noget, du kan komme i beholderen, så her får du den bedste opskrift på iste med alkohol: Iste med alkohol

Virgin Mojito

Virgin Mojito sommerdrinksDet kan sagtens blive et brag af en fest, selv om der ikke er alkohol involveret! Er du gravid, skal køre bil eller drikker du bare ikke alkohol, så vil du elske denne forfriskende drink!

Den friske smag af mynte og lime er der stadigvæk, men alkoholen er her skiftet ud med en sød rom-sirup, som giver en skøn kontrast til det friske og syrlige.

Her får du den lækre opskrift på en alkoholfri Mojito: Virgin Mojito

Se alle de andre alkoholfri drinks og cocktails her!

Aperol Spritz

Aperol Spritz sommerdrinksHar du været på ferie i Italien, så kender du sikkert allerede den orange cocktail med den let bitre smag. En Aperol passer perfekt til høje temperaturer og er en skøn tørstslukker!

Aperol er lavet på blandt andet appelsiner og urter, og blandet op med boblerne fra prosecco smager den himmelsk. Aperol indeholder kun 11% alkohol, og du kan sagtens spæde den op med endnu mere danskvand, hvis du skal køre hjem.

Her får du den nemme opskrift på Aperol Spritz: Aperol Spritz

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!