Kaffe med alkohol – få de lækre opskrifter! Slået op i: Drinks – Emner: , , , , , , ,

Lækre kaffe-cocktails og drinks med alkohol

Lou Noire - 8 sjove spil til fest - Taskeleg

8 sjove spil til fest – klik her!

En kop kaffe efter et godt måltid er skønt – og især hvis der er lidt alkohol i! Du kan selvfølgelig altid spike din kaffe med et skud Bailey’s eller mørk rom som i nogle af de andre kaffespecialiteter, men her får du opskrifter på rigtige cocktails og drinks med kaffe.

Der er mange sjove teknikker i gang i de forskellige kaffespecialiteter. Imponér for eksepel dine gæster med en Barraquito med de flotte lag eller en shaket Espresso Martini. Her får du alle de lækre opskrifter!

Se også: 8 sjove spil til fest

4 lækre kaffespecialiteter med alkohol

Espresso Martini

Den bedste opskrift på Espresso MartiniEspresso Martini er en kold dessertcocktail, der både er en fryd for ganen og for øjet. Smagen af kaffe går op i en højere enhed, når den bliver blandet med Kahlua og Vodka og udgør en perfekt afslutning på et dejligt måltid.

Hvis du allerede kender Espresso Martini og har lyst til at prøve noget nyt, så lav en Flat White Espresso Martini. Du får begge opskrifter her!

Her får du opskriften på den lækre cocktail: Espresso Martini

Irish Coffee

Den bedste opskrift på Irish Coffee / Irsk KaffeIrish Coffe er den perfekte dessert efter maden, hvor du ikke rigtig kan spise mere, men stadigvæk gerne vil have noget sødt. Irish Coffee, eller Irsk Kaffe, som den også hedder på dansk, kan med sin dejlige whisky-smag og det søde, friskpiskede flødeskum let gøre det ud for en hel dessert efter en større middag.

Her får du den bedste opskrift på den elskede kaffedrik!

Få den nemme opskrift her: Irish Coffee

Café Amaretto

Italiensk Amaretto-kaffeEr du ikke vild med den stærke smag af whisky i en Irsk Kaffe, giver den italienske likør Amaretto en blød og sød mandelsmag til din kaffe.

Café Amaretto, som den oprindeligt hedder, kan med sin dejlige smag og det friskpiskede flødeskum let gøre det ud for en hel dessert efter en større middag – eller brug den til jul den som et alternativ til risalamande. Pynt gerne med lidt hakkede, ristede mandler og kakaodrys for at gøre det ekstra fint.

Her får du den lækre opskrift: Café Amaretto

Barraquito Coffee

Den bedste opskrift på Barraquito CoffeeBarraquito er en populær kaffe-cocktail på De Canariske Øer, og måske kender du den også som en Zaperoco. Er du lige kommet hjem fra en ferie fra de spanske øer, og savner du en lækker Barraquito Coffee, så får du opskriften lige her!

Den søde kaffedrik med de mange flotte lag er en cocktail, der sagtens kan gøre det ud for en hel dessert. Her får du den lækre opskrift!

Her får du opskriften på kaffen med de mange lag: Barraquito Coffee

Sjove spil og lege til fest - Banner - Lou Noire

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!