Sådan laver du en Halloweenfest for børn Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , , ,

Byg din egen Halloweenfest - kirkegård - Lou Noire - Cover

Byg din egen Halloweenfest – 69,95 kr.

Ideer til en (uhyggelig) Halloweenfest for børn

En Halloweenfest for børn skal først og fremmest planlægges efter de børn, der kommer. Er det små børn, der er lette at skræmme, så hold lidt igen med blod og zombier. Er det til gengæld de større børn og teenagerne, der allerede elsker gyserfilm, så giv den endelig gas med uhyggen!

Når det er sagt, så får du her masser af inspiration og gode ideer til en Halloweenfest for børn. Der er både forslag til, hvad du kan servere, og du får også tips til borddækning, underholdning og skræmmende indslag.

Invitation til Halloweenfest

Allerede i invitationen til Halloweenfesten kan du sætte temaet for festen. Er temaet for festen “Kirkegård ved midnatstid”, skal der selvfølgelig sendes invitationer ud, der slår stemningen an til festen. Er det de mindre børn, der skal holde Halloweenfest, vil de synes, det er sjovt med en (u)hyggelig invitation i Halloween-farver. Du finder skabeloner til det hele her hos Lou Noire: Halloween-tema.

Uhyggelig pynt til Halloween

Når gæsterne kommer ind, så er temaet fra invitationen ført videre. På kirkegården er der selvfølgelig flagermus i loftet, hænder der rækker op af graven, og uhyggelig orgelmusik spiller fra en gemt højttaler.

De mindre børn vil elske et mindre uhyggeligt tema, måske bare med sorte, lilla og orange balloner, udhulede græskar og en heksehat eller to. Tilsæt gerne en guirlande af græskar og sæt et lille spøgelseshus med Halloweenslik ved hver kuvert.

Mad til Halloween

Der er tradition for at sætte retter på bordet, som har virkelig ulækre navne, f.eks. Djævleburger, Afhuggede fingre eller Edderkoppeæg. I virkeligheden er det oftest mad, som børnene allerede kender og kan lide – men med et gruopvækkende Halloween-twist.

I artiklen Uhyggelig mad til Halloween kan du få masser af ideer til den festlige Halloween-buffet. Det er alt sammen retter, som er hurtige at lave. I den sjove festpakke Byg din egen Halloweenfest – for børn finder du også buffetkort, som du selv kan udfylde.

Sjove drinks til Halloweenfesten

På samme måde er det heller ikke helt nok bare at servere almindelig sodavand til en Halloweenfest. Også her skal der drysses noget ekstra magi ud over festen, så børnene i stedet kan vælge imellem f.eks. Monsterslim, Trylledrik eller Heksebryg. Du finder opskrifter på sjove børnecocktails til Halloween her: Sjove drinks til Halloweenfest for børn

Sjove lege til Halloweenfest

Hos Lou Noire får du også masser af ideer til sjove spil til en Halloweenfest. Alle kan være med til en gang Halloween-bingo eller en gang gæt & grimasser. I pakken med de 8 sjove spil og lege til Halloween er der masser af sjove spil og lege til den uhyggelige Hallowenfest, med gyserhistorier, skattejagt og morsomme festlege. Læs mere om de enkelte spil ved at klikke på billederne.

Alle spil til Halloweenfesten kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege. Se alle de andre Halloweenspil her!

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!