5 slags varm kakao, du skal prøve! Slået op i: Kaffe & kage – Emner: , , , ,

Varm kakao på nye måder

Varm kakao er en klassiker, når det er koldt udenfor – men måske du har lyst til at prøve noget nyt? For varm kakao kan laves på rigtig mange måder – og både med og uden alkohol. Her får du de lækreste opskrifter på varm kakao på fem nye måder, hvor din nye favorit sagtens kunne gemme sig.

4 lækre opskrifter på varm kakao

Hazy Hazelnut

Varm kakao med smag af hasselnød: Hazy HazelnutVarm kakao med nøddesmag – perfekt til en diset vinterdag! Hazy betyder diset, og den varme kakao med smag af hasselnød er da også perfekt til en tåget vinterdag, hvor selv fuglene er stille. Til en Hazy Hazelnut bruger du en nøddesirup, der giver den god smag af hasselnød. Hvor meget sirup, du vil komme i, afhænger af din søde tand, og hvor godt du kan lide smagen af nødder!

Find opskriften her: Hazy Hazelnut

Lakridskakao

Lakridskakao - kakao med lakrids - Lou NoireLakridskakao er til dig, der ikke kan få nok af lakrids! Nogen synes måske, at det der med at putte lakrids i alting har taget overhånd – men det er fordi, de ikke har prøvet en lakridskakao. Sød og med en eftersmag af rålakrids er det en skøn kop kakao på en dag, hvor det rigtig er koldt udenfor.

Undlad at bruge det billigste lakridspulver, men vælg rålakridspulver af en god kvalitet. Det giver den bedste smag til din lakridskakao.

Få opskriften her: Lakridskakao

Varm kakao med alkohol: Candy Cane Tipsy Chocolate

candy caneCandy Cane Tipsy Chocolate er en rigtig julekakao med et lille tipsy twist. Den klassiske varme kakao har her fået et tvist af vodka med pebermyntesmag og ser festlig ud med sin fine Candy Cane og de små skumfiduser. Glem glöggen og inviter i stedet gæsterne på en Candy Cane Tipsy Chocolate – så er alt godt pyntet til jul!

Inviter veninderne over på en boozy kakao med mintsmag, som de helt sikkert aldrig har smagt før – eller få varmen på en kold vinterdag med en kop varm kakao, som får kinderne til at brænde!

Få den bedste opskrift her: Candy Cane Tipsy Chocolate

Hot Bounty Beach

bounty kakaoHot Bounty Beach tager dig med ud på den varme palmestrand – også på en kold vinterdag. Den varme kakao har fået et pift med et skud espresso og så en gang kokossirup. Og den dekadente kakao er lige præcis så lækker, som den lyder!

Den varme bounty-kakao ser især flot ud i et stort glas, hvor du kan se alle lagene.

Her får du den nemme opskrift: Hot Bounty Beach

Pink Fluffy Unicorn

lyserød varm kakaoHvad er mere festligt end en lyserød varm kakao? En Pink Fluffy Unicorn sætter kulør på de triste og grå vintermåneder, og mon ikke du har en veninde, der bare elsker lyserød? Overrask hende med en kop lyserød varm kakao, som du får en opskrift på her. Her får de tips til, hvordan du laver den bedste lyserøde kakao, og hvilken kakao du skal bruge til at få den bedste smag med.

Få opskriften her: Pink Fluffy Unicorn
Banner - Quiz og festlege - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!