8 mænd, der ikke har kærestepotentiale Kategori: Dating – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Hvordan ved du, om han har kærestepotentiale?

Når du skal finde ud af, om en mand har kærestepotentiale, så er det mere det indre end det ydre, du skal kigge på. Om en mand nu også er god at være i forhold med, har intet at gøre med hans valg af fodtøj, selv ikke hvis han har sokker i sine sandaler. Heller ikke alder, store højttalere eller tynde ankler er noget der afgør, om en mand er en god kæreste.

Der findes masser af gode mænd derude, men listen her indeholder dem, som helt sikker ikke har kærestepotentiale. Selvfølgelig er der ingen regler uden undtagelser! Vi kender alle historien om forholdet, der startede i samme øjeblik, som han gik ud ad døren i sit gamle forhold. Eller ham der bare var alt for genert og talte alt for meget, men som løsnede op i samme øjeblik, han følte sig sikker med den rigtige kvinde.

Men det er som sagt undtagelsen, der bekræfter reglen. Listen her gør dig i stand til at få sorteret de allerværste typer fra. Så kan du nemlig bruge din tid fornuftigt på at finde den rigtige mand, der har kærestepotentiale. Så hvem er de mænd, du skal styre udenom?

LÆS OGSÅ: Hvor gemmer alle de gode mænd sig?

1. En mand, der lige er kommet ud af et forhold

Mænd, der lige er kommet ud af et forhold, er ofte kede af det og trænger til en kvinde, der kan trøste dem. Eller også hader de nu alle kvinder, og det skal ikke gå ud over dig. Mænd, der lige er kommet ud af et forhold, vil ofte gerne rebounde, og det kan de gøre med nogle andre end dig. Du er mere værd end det!

Hvis du møder en mand, der lige er blevet single, og han siger, at han endnu ikke er klar til et nyt forhold, så tro på ham. Og vid, at hvis I havde været meant to be, så skulle han nok sørge for at blive klar i stedet for at holde dig hen med snak. Det samme gælder i øvrigt for mænd, som ikke er på udkig efter en kæreste lige pt. men ”bare godt kan lide at være sammen med dig” – nej, tak!

LÆS OGSÅ: 5 gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden

2. En mand, der ikke får dig til at grine

Han behøver ikke at være stand up-komiker. I alle forhold, også mellem venner, børn og voksne, er humor bare en essentiel del af at være menneske. Hvis han ikke af sig selv har lyst til at bringe et smil frem på dine læber, hvad gider han så ellers ikke besvære sig med i jeres forhold? Og hvad siger det om hans sociale kompetencer?

3. En mand, der i forvejen er i et forhold

Mænd i forhold skal man holde sig fra. Hvis han kan gøre det for dig, kan han også gøre det mod dig. Og ja, han kan sagtens have kærestepotentiale – han er bare allerede kæreste med en anden.

4. En mand, der ikke spørger til dig

Han har talt i en time og tre kvarter, og du ved nu alt om hans mor, hund og fire tidligere forhold. Du har prøvet at komme ind i samtalen, derefter nikket høfligt, men er nu endt med at lede efter nødudgangen. Der er ingen undskyldning for at opføre sig sådan, det er bare uhøfligt. Du er et menneske med en masse spændende historier, og dem skulle han gerne være vild med at høre fra din smukke mund.

Den lille bog om dating

5. En mand, der elsker dig, før han kender dig

I starten kan det være meget smigrende og bekræftende at møde sådan en mand – men pas på dig selv. Før du overhovedet har sagt farvel efter første date, vil han tæppebombardere dig med sms’er om, hvornår I skal ses igen, hvor dejlig du er, og hvor meget han savner dig. Det er ikke kærlighed, det er noget, der kræver terapi. At være desperat efter nogen at dele sit liv med er ikke true love. Ægte kærlighed kræver tid for at vokse og gro.

Prøv at tale med ham om det. Hvis det bare er fordi, han er virkelig, virkelig vild med dig, og det er gensidigt, så bed ham om at slappe af. Kan han ikke respektere det, får han nok også svært ved at overholde de andre grænser, du sætter i forholdet.

LÆS OGSÅ: Tjekliste til din drømmemand – og hvorfor du skal smide den ud!

6. En mand, der ikke kontakter dig

Han har dit telefonnummer, og I er venner på de sociale medier. Alligevel hører du ikke noget fra ham. Du kan sagtens selv prøve at ringe eller skrive, men det skal være med tændte advarselslamper. Det er nemlig helt enkelt! Mænd, der ønsker at få din opmærksomhed, de skal nok sørge for, at de får den. Lad bare det ikke-forhold løbe ud i sandet og brug din tid på at finde en dejlig mand. Hvis ham her har kærestepotentiale, så gør han ikke meget for at vise det!

7. En mand, der prøver at overtale dig til at gøre det uden kondom

Slikker han også på toiletbrættet i toget? Du gør i hvert fald ikke, og hvis han kan gøre det uden kondom med dig, så har han også gjort det med andre kvinder. Ud med ham – og til lægen med dig, hvis du kom til at sige ja i kampens hede.

8. En mand, der ikke tilbyder at betale på første date

Et kontroversielt emne, hvor mange mænd ikke vil være enige. Men regningen på første date har ikke noget med penge at gøre. De fleste kvinder vil nemlig, når manden har tilbudt at betale, også komme med et modbud om selvfølgelig at splitte regningen.

Men det med regningen er en test. Kender han overhovedet kærlighedens spilleregler? Vil han gerne gøre dig glad? Og helt primitivt: Er han sådan en mand, der vil støtte dig økonomisk, følelsesmæssigt og tidsmæssigt, når du lige har født jeres første barn og ikke kan jage maden selv? Vi er stadig bare aber, nogle dog med MobilePay, så vi kan dele regningen.

Køb den sjove bog om dating her – 149,95 kr.

Vil du på date med 30 mænd? Læs “Jagten på Drømmemanden”

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs alle de andre artikler om dating...

« Hvordan afslutter du en dårlig date?
Hvad er ligheden mellem en date og en jobsamtale? »