5 opskrifter på sjov og festlig varm kakao Slået op i: Kaffe & kage – Emner: , , , , ,

Varm kakao er ikke bare varm kakao!

Er du træt af almindelig varm kakao, og har du lyst til at prøve noget nyt? Her får du 5 skønne opskrifter på varm kakao, som du helt sikkert aldrig har prøvet dem før. Opskrifterne på varm kakao kan også sagtens spices op med lidt alkohol, hvis du skal holde vinterfest eller picnic på en kold dag.

5 sjove opskrifter på varm kakao

Hazy Hazelnut

Varm kakao med smag af hasselnød: Hazy HazelnutVarm kakao med nøddesmag – perfekt til en diset vinterdag! Hazy betyder diset, og den varme kakao med smag af hasselnød er da også perfekt til en tåget vinterdag, hvor selv fuglene er stille. Til en Hazy Hazelnut bruger du en nøddesirup, der giver den god smag af hasselnød. Hvor meget sirup, du vil komme i, afhænger af din søde tand, og hvor godt du kan lide smagen af nødder!

Find opskriften her: Hazy Hazelnut

Lakridskakao

Lakridskakao - kakao med lakrids - Lou NoireLakridskakao er til dig, der ikke kan få nok af lakrids! Nogen synes måske, at det der med at putte lakrids i alting har taget overhånd – men det er fordi, de ikke har prøvet en lakridskakao. Sød og med en eftersmag af rålakrids er det en skøn kop kakao på en dag, hvor det rigtig er koldt udenfor.

Undlad at bruge det billigste lakridspulver, men vælg rålakridspulver af en god kvalitet. Det giver den bedste smag til din lakridskakao.

Få opskriften her: Lakridskakao

Peppermint Hot Chocolate

pebermynteLav en rigtig julekakao med pebermynte og den søde sukkerstok! Den klassiske varme kakao har her fået et tvist af pebermynte og ser festlig ud med sin fine Candy Cane og de små skumfiduser.

Inviter veninderne over på en Peppermint Hot Chocolate, som de aldrig har smagt den før – eller forkæl dig selv på en kold vinterdag med en kop varm kakao.

Få den bedste opskrift her: Peppermint Hot Chocolate

Hot Bounty Beach

bounty kakaoHot Bounty Beach tager dig med ud på den varme palmestrand – også på en kold vinterdag. Den varme kakao har fået et pift med et skud espresso og så en gang kokossirup. Og den dekadente kakao er lige præcis så lækker, som den lyder!

Den varme bounty-kakao ser især flot ud i et stort glas, hvor du kan se alle lagene.

Her får du den nemme opskrift: Hot Bounty Beach

Pink Fluffy Unicorn

lyserød varm kakaoHvad er mere festligt end en lyserød varm kakao? En Pink Fluffy Unicorn sætter kulør på de triste og grå vintermåneder, og mon ikke du har en veninde, der bare elsker lyserød? Overrask hende med en kop lyserød varm kakao, som du får en opskrift på her. Her får de tips til, hvordan du laver den bedste lyserøde kakao, og hvilken kakao du skal bruge til at få den bedste smag med.

Få opskriften her: Pink Fluffy Unicorn
Banner - Quiz og festlege - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!